Ванга предрекла възхода на „Ислямска държава“

12:25, 08 дек 15 / Свят 25 958 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В последния си брой американският таблоид "Ню Йорк Пост" предлага обширна статия за предсказанията на българската ясновидка Ванга. Новината е препечатана и от други световни издания, които обръщат сериозно внимание на прогнозата на петричката пророчица, че през 2016 година Европа ще бъде нападната от мюсюлманските екстремисти.

Изданието разказва подробно за сбъдналите се пророчества на баба Ванга. Сред тях са терористичният атентат от 11 септември в Ню Йорк, опустошителното цунами от 2004 г. в Азия, при което загинаха 226 хиляди души и потъването на руската подводница „Курск“. Ванга дори е предсказала и възхода на „Ислямска държава“. Тя е предрекла и „голямата мюсюлманска война“, която днес наричаме „Арабска пролет“, почнала през 2010 година. Ванга съзряла и че през 2043 година Халифатът вече ще се е разпрострял до Рим.

Петричката пророчица, която почина през 1996 година на 85 години е предрекла стотици събития в своята половинвековна кариера и е известна като "Нострадамус на Балканите" заради успешните си предсказания, пише още „Ню Йорк Пост“.

Смята се, че Ванга още през 50-те години е предрекла и за глобалното затопляне: "Студените региони ще станат топли. Вулканите ще се събудят". Ванга е предупредила човечеството за топенето на ледените шапки на най-високите върхове в света, както и за покачването на температурата на морската вода, което вече се случва.

Едно от най-любопитните предвещания, които прави приживе феноменът е, че 44-ят президент на САЩ ще е от африкански произход. Става въпрос за настоящия държавен глава на Америка - Барак Обама.

Ето някои от най-интересните предсказания, които ще се случат през следващите 1000 години според баба Ванга.

2016 г.: Мюсюлмански екстремисти ще нападнат Европа, континентът почти "ще спре да съществува", какъвто го познаваме. Унищожението му ще продължи дълги години.

2023 г.: Земната орбита ще се промени (никой не знае какво точно означава това).

2025 г.: Населението на Европа ще достигне до нула.

2028 г.: Човечеството ще лети до Венера с надежда за намиране на нови енергийни източници.

2033 г.: Нивото на Световния океан ще се повиши, а мраморните шапки на високите върхове ще започнат да се топят (това вече се случва).

2043 г.: Превърщането на Европа в Ислямски халифат е завършено. Рим ще бъде обявен за столица. Световната икономика ще процъфти под мюсюлманското господство.

2066 г.: Американците ще използват за първи път нов вид оръжие за изменение на климата, с което ще опитат да си върнат Рим и християнството в Европа.

2076 г.: Комунизмът ще се върне в Европа и останалата част на света.

2084 г.: Природата ще се съживи (никой не е сигурен какво означава това).

2100 г.: Изкуствено слънце ще осветява тъмната страна на планетата. (Това вече е процес на подготовка. От 2008 години учени работят по създаването на изкуствен източник на слънце, използвайки технология на термоядрен синтез).

2130 г.: С помощта на извънземни цивилизации човечеството ще може да живее под вода.

2262 г.: Планетите бавно ще променят орбитите си. Марс ще бъде застрашена от сблъсък с комета.

2354 г.: Инцидент с изкуственото слънце ще доведе до сериозно засушаване.

3005 г.: Война на Марс ще измести траекторията на планетата.

3010 г.: Комета ще удари Луната. Около Земята ще се появи пръстен от скали и пепел.

3797 г.: Всичко на Земята ще умре. Въпреки това цивилизацията ще бъде толкова напреднала, че човечеството ще може да се премести в нова Слънчева система.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама