Каблешково засия в безброй светлини и украшения

14:13, 08 дек 15 / Любопитно 25 255 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Още едно кътче от община Поморие засия в безброй светлини и бляскави украшения. Площадът на Каблешково бе притихнал в очакване на атрактивната заря и богатата музикална програма.

От сцената пред НЧ „Атанас Манчев 1920 г.” кметът на община Поморие Иван Алексиев приветства всички присъстващи. Здраве и сили за ползотворни дела, много топлота и доброта пожела също кметът на град Каблешково Елена Бояджиева.

Гости на празничното събитие бяха още заместник - кметът Илия Джингов и общинският съветник Христо Парашкевов.

Многобройната публика бе завладяна от коледно настроение, благодарение на децата от ОДЗ "Радост" с музикален педагог Валя Грозева и талантите от танцов клуб и детски танцов състав "Емоция" при читалището, с ръководител Анита Яръмова. За доброто настроение в празничната вечер се постараха и очарователните Поля Домузчиева и Карина Христова, възпитанички на детската музикална школа при НЧ „Атанас Манчев 1920 г.” с педагог Мара Тенишева, както и учениците от вокалната група при ОУ "Св.П.Хилендарски” с ръководител Севдалина Димитрова.

В края на концерта всички участници, жители и гости на Каблешково се хванаха за ръце, за да извият на площада пъстро българско хоро.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама