Ученици пребиха връстник от Икономиката в Хасково

14:44, 08 дек 15 25 251 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ученици се биха до кръв днес в двора на Финансово-стопанската гимназия „Атанас Буров” /ФСГ/. Двама възпитаници на гимназията по туризъм са пребили с юмруци техен връстник от ФСГ днес в голямото междучасие.

Намесила се е полиция, която е откарала за разпити двамата ученици от ФСГ. Пострадалият 10-класник пък е на лечение в хасковската болница. Според лекарите той няма спомен за случилото се, защото е получил временна амнезия.  

Директорът на школото Цанко Цанков обясни за Topnovini.bg, че по случая ще има проверка. Той вече е разговарял с родителите на битото момче. Майката е съобщила, че няма място за притеснения. Цанков не пожела да даде подробности. На наш въпрос дали биячите и момчето от ФСГ се познават, той отговори :”Виждали са се”. Инцидентът е станал заради спор за момиче.

Момчетата от гимназията по туризъм "Александър Паскалев" са казали, че не са посягали, а че раненият от Икономика, е паднал по стълбите. До момента се знае още, че биячите са били във ФСГ за среща с въпросното момиче.  

Шефът на Регионалния инспекторат на образованието Иван Панайотов не си вдигна телефона за коментар.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама