Колоездачът Мирослав Минчев е Спортист №1 на Разград

15:25, 08 дек 15 / Спорт 25 386 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Колоездачът Мирослав Минчев от СКК „Спринт“  бе определен за Спортист №1 на община Разград за 2015 година. Десетте най-добри спортисти, най-перспективен млад състезател, треньор и отбор на годината бяха определени  от седемчленна комисия от спортни деятели и журналисти, съобщиха от общината.

Подгласник на Минчев в традиционната класация е вратарят на „Лудогорец“ Владислав Стоянов, а на трето място се нареди шахматистът на ШК „Абритус“ Ивайло Енчев.

В десетката на най-добрите спортисти на община Разград влязоха още Цветомир Киров - лекоатлет на СКЛА „Лудогорец“, Тодор Димитров - културист на СКК „Гладиатор“, Костантина Борисова – лекоатлет на СКЛА „Лудогорец“, Момчил Николов – шахматист на ШК „Абритус“, Николай Станчев – колоездач на СКК „Спринт“, Марина Найденова – СКСЛ „Антибиотик“ и Пламена Иванова – БК „Олимпия“.

За „Отбор на годината“ единодушно бе определен ПФК „Лудогорец 1945”, а старши-треньорът на Орлите Георги Дерменджиев стана  треньор на годината.

„Най-перспективен млад състезател“ е Стефани Николова, състезател на СК „Будо – карате киокушинкай”.

Специална награда за висок спортен дух ще бъде присъдена на Християн Данаилов, състезател на Спортен клуб по тенис на маса „Лудогорец” за участието му в „Спешъл олимпик”.

Официалната церемония по връчване на наградите ще се състои на 10 декември от 11 часа във фоайето на 11 етаж в сградата на община Разград.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама