Сексуален насилник отива в затвора

16:25, 08 дек 15 25 316 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Сексуален насилник отива в затвора, след като се опитал да изнасили жена в село Щръклево през ноември миналата година. Тя се прибирала към дома си вечерта, когато младият мъж, кйто се оказал без никакво образование и съответно неграмотен, се нахврълил върху нея.

Той срещнал жертвта, докато карал бавно велосипед из селото, със скоростта на пешеходец. Така случайно срещнал жената и решил да я нападне, което и направил. За да сломи съпротивата й, я удрял с юмрук в лицето, запушвал й устата и я завякъл в храстите, където се опитал да я насили.

Тя все пак успяла да извика за помощ, като виковете й били чути от неин съсед, който случайно минавал наблизо. Човекът се намесил в защита на жената, а престъпникът избягал.

Съседът помогнал на изпадналата в шок жена, която не спирала да плаче, да се изправи, след което я изпратил до дома й. Тя подала сигнал в полицията, а служител на реда бързо открил виновника, който си признал за престъплението.

Насилникът бил изправен пред закона, където магистратите го наказали с 1 година и 4 месеца престой в затвора, при първоначален строг режим.

Той ще трябва да покрие и разноските по досъдебното производство, направени от органите на реда. Присъдата обаче не е влязла в сила и може да се обжалва пред Русенския окръжен съд. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама