Бабаити се гърмяха пред полицията в Девня, отцепиха района

01:33, 09 дек 15 25 681 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Изстрели посред нощ изкараха на улицата жителите от централния квартал на Девня. Екшънът се разигра на разстояние по-малко от 100 метра от сградата на местното РПУ, пред което стотина граждани протестираха срещу убийците на 23-годишния Мартин Кателиев и бездействието на полицията. 

Във вторник вечерта, на главната улица в квартал "Река Девня", двама местни младежи били засечени от три коли. Нападателите излезли навън, отворили вратата на автомобила, в който пътували младежите, и ги изкарали на улицата. Започнали да ги налагат, а след това един от бабаитите размахал пистолет и тръгнал да стреля напосоки. Районът на екшъна бе отцепен в широк периметър, а местни полицаи събираха гилзи до след полунощ. 

Причините и участниците в конфликта не са напълно установени. Според обслужващ произшествието всички действащи лица са отведени за разпит в близкото РПУ.

По чудо при инцидента няма убити и ранени. "Да те е страх вече да отидеш до магазина", коментира местна жителка, близка на нападнатите момчета. 

Тепърва ще се установява кой и с какво точно оръжие е стрелял и причините за поредната улична драма в Девня - този път разиграла се пред местното РПУ.      

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама