Спират водата в "Лозенец", "Овча купел" и "Драгалевци"

07:32, 09 дек 15 25 318 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 9 декември, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Кокиче“ жк. „Лозенец“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Кокиче“ от ул. „Милин камък“ до ул. „Крум Попов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кокиче“ ъгъла с ул. „Милин камък“.

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант пред бл. 44 жк. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бл. 44 вх.А и вх. Б, бл. 45

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Хаджийски“ срещу бл. 44.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тангра“ кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Тангра“ от ул. „Царево“ до ул. „Железопътна“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Тангра“ ъгъла с ул. „Царево“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Лилия“ кв. „Горна баня“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Лилия“, ул. „Вечерница“, ул. „Извора“, ул. „Планиница“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Лилия“ ъгъла с ул. „Вечерница“.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Момина сълза“ с. Владая, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Момина сълза“ от №15 до №27

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Момина сълза“№15.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Лешникова гора“ кв. „Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Лешникова гора“ от №117 до №135

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Лешникова гора“ъгъла с ул. „Невена Коканова“.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Обиколна“ кв. „Дружба“ 2, се налага спиране на водоподаването от 23:00 часа на 9 декември (сряда) до 06:00 часа на 10 декември 2015г.(четвъртък) на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Димитър Пешев“ от ул. „Обиколна“ до бл. 513

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на паркинга пред магазин „Лидл“.

Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. 722 район „Люлин“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. 722№9 Складов-производствена база „Модерно предградие“

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама