Ледената пързалка отваря врати в Г. Оряховица

07:38, 09 дек 15 25 306 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ледената пързалка в Горна Оряховица отваря врати днес, съобщиха от общинската администрация в железничарския град. Тази година съоръжението е монтирано в кв. „Пролет”, близо до мултифункционалната спортна площадка. 100 чифта кънки – от 24 до 47 размер ще бъдат на разположение на любителите на зимното пързаляне.

Цените за ползване на съоръжението са: 3 лв./час за възрастни, 2 лв./час за ученици и студенти и 2 лв. за ползване на кънки. На разположение на малчуганите ще бъдат и 6 тренажора.Ледената пързалка е австрийско производство и е с площ 200 кв. м.

Технологията за охлаждане не е амонячна и е напълно безопасна. Системата работи с етиленгликол. Издържа на положителни температури до +15 градуса. Ледената пързалка е енергоспестяваща, напълно автоматично се саморегулира според климатичните условия. Техническата й поддръжка се осигурява от фирмата доставчик.

Съоръжението е осветено и може да се ползва от гражданите от 10.00 до 22.00 ч. Ледената пързалка се стопанисва от ОП „Младежки дейности, спортни имоти и прояви”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама