Избраха рицаря на добра воля в Търговище

07:39, 09 дек 15 25 409 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Доброволецът Станислав Любенов е тазгодишният носител на отличието „Рицар на добра воля”, което традиционно се присъжда за всеотдайност и отговорност към доброволческите инициативи в Търговище. Момчето отдадено участва в редица доброволчески акции над 2 години и през 2014 г. беше отличен за „Доброволец на годината”. Освен това е представител на младежката мрежа „Мегафон”, част от Национална мрежа на децата, и като такъв през тази година беше част от детското жури на наградите на мрежата „Златна ябълка”- за съвременни герои на българските деца.

Станислав  е възпитаник е на Професионалната гимназия по туризъм и хранително – вкусови технологии „Алеко Константинов”. Тази година, с изразителния си рецитал на стихотворението на Иван Вазов „Отечество любезно” , той спечели и първа награда от радио-играта „Деца четат поезия в ефира на БНР“.

"Благодарим ти, скъпо момче, за това, че с твоята енергичност, ангажираност, страхотни идеи и добро сърце си един от нашите посланиците на доброто! Благодарим ти, че избра да даряваш своите труд и усърдие именно с нас и заедно се опитваме да направим живота на хората в нашия град по- добър, смислен и красив! От сърце ти желаем само успехи в живота и делата ти", отправиха поздрав към доброволеца от клуба на нестопанските организации.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама