Рамадан Ахмедов стана рицар на доброто в Асеновград

07:51, 09 дек 15 25 373 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Рамадан Ахмедов бе отличен за втора поредна година с приза "Рицар на добрата воля" за приноса му в десетки доброволчески инициативи, съобщиха от Община Асеновград.

Церемонията за обявяване на отличените доброволчески инициативи за 2015 г. на името на Донка Пашкова се състоя снощи в Градската библиотека "Паисий Хилендарски", а зам.-кметът на община Асеновград Мария Вълканова връчи грамотите от името на кмета Емил Караиванов.

Тази година в конкурса бяха номинирани 15 инициативи за доброволчество, а номинациите се оценяваха от компетентно жури в състав: Ели Шопова - програмен директор на телевизия ТВ САТ, Марин Маринов - журналист и общественик, Йорданка Примова - директор на Бюрото по труда в Асеновград

Трите приза "Донка Пашкова" бяха връчени на сдружение "Български ултрамаратони", на гражданската група "За децата от сиропиталището в Казо Уганда" и на учениците от Професионалната гимназия "Цар Иван Асен II" за множеството инициативи, посветени на любимата им учителка Люси.

Водеща на церемонията бе Милена Марковска, а за доброто настроение на асеновградчани се погрижиха момичетата от ВИА "Захария", Вокална формация "Калина Малина" и прекрасната Лора от денс формация "Косара".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама