Областният управител на Плевен сподели празничните емоции с децата в две приемни семейства

07:51, 09 дек 15 25 268 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Областният управител на Плевен Ралица Добрева гостува в две приемни семейства в Плевен. Коледният дух на радост, надежда и трепетно очакване на Дядо Коледа в домашния уют на двете приемни семейства оживяха предпразнично с украсяването на елхата.

Тя и коледната украса бяха специален подарък от госпожа Добрева за малчуганите. След като свали своята празнична украса живото дръвче ще бъде засадено навън, а децата обещаха да се грижат за него, за да продължи да ги радва. Освен с приятните емоции по украсяването на коледната елха децата бяха изненадани от областният управител Ралица Добрева и със страхотни подаръци и вкусни лакомства.

„Днес аз самата получих безценен подарък – изпълнени с радост и щастие детски очи, искрените и нежни прегръдки на тези прекрасни ангелчета и неподправено щастие, топлота и вълнение. Нека тези емоции влязат във всеки дом с най-очаквания и хубав празник в годината Коледа. Да си пожелаем здраве, много позитивна енергия и весели празници!”, каза областният управител.

А ръчно направените от децата Коледни картички вече украсяват бюрото в кабинета на областния управител на Плевен Ралица Добрева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама