Трима са задържани в ареста в Шумен за тормоз на жени

10:26, 09 дек 15 25 230 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Трима мъже са задържани за едно денонощие в Шумен за тормоз на жени, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

Около 4.30 часа тази сутрин е получен сигнал от жена, която обяснила, че неин познат в нетрезво състояние й отправя закани и заплахи. На улица ”Патлейна” в Шумен е изпратен екип, мъжът е предупреден да не нарушава реда и да не се саморазправя с жената. В 5.50 часа е получен втори сигнал, че мъжът отново е на адреса и продължава да отправя закани към жената. Полицейският екип отишъл веднага и установил на адреса 37-годишният К.К. от Шумен. Той е задържан за 24 часа

Сигнал за мъж, който нарушава спокойствието на жена в кв.”Макак” е получен малко след 21 часа снощи. На място е изпратен екип, но мъжът не е открит на адреса, от който е подаден сигнала. След обход патрулният екип го открил в заведение в квартала.

За нарушаване на обществения ред е задържан в полицейския арест, съставен му предупредителен протокол.

Малко след 5 часа вчера сутринта бил получен сигнал за възникнал скандал пред заведение в Шумен. На място е изпратен полицейски екип, който установил, че 42-годишния Ш.Ш. от Исперих във видимо нетрезво състояние нарушава обществения ред и се саморазправя с жена. Ш.Ш. е задържан за 24 часа, съставен му е акт по Указа за борба с дребното хулиганство и му е наложена глоба от 300 лева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама