Коледните къщички в Шумен ще се наемат срещу дарение, а не с търг

12:44, 09 дек 15 25 408 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Седемте коледни къщички, които се монтират на площад “Освобождение” в Шумен ще се наемат срещу дарение за Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи „Слънчево детство“. Това съобщиха от “Общински пазари” в града.

Така отпада първоначалното решение помещенията да се отдават под наем чрез търг.

Сега всеки, който желае да използва коледна къщичка няма да плаща наем, а е необходимо да направи дарение.

С тази  акция „Общински пазари“ ЕООД цели да приобщи все повече шуменци към дарителството.

Всеки клиент, който направи покупка от коледния базар ще бъде благодетел и ще помогне на дете в нужда. „Нека бъдем по-добри и по-толерантни в навечерието на Коледа и помогнем на тези, които имат нужда“, призовава управителят на „Общински пазари“ в Шумен Тодор Тодоров.

Всяка къщичка е електрифицирана и ще бъде празнично украсена. Помещенията са подходящи за продажбата на лакомства, играчки и украса, коледни дръвчета и предмети, изработени от шуменски занаятчии.

Коледният базар в центъра на Шумен ще заработи на 14 декември и ще продължи до 6 януари.

По време на Рождественските и новогодишни празници наемателите и клиентите на кооперативния пазар в Шумен ще имат възможност да ползват безжичен интернет

Ръководството на „Общински пазари“ в града поднася своя новогодишен подарък към своите наематели, клиенти и гости на Централен пазар чрез стартирането на Free Wi-Fi мрежа. От 17 декември 2015 г. „Общински пазари“ ще предоставя на всички наематели и купувачи безплатно 100 mb интернет.

Допълнителна информация за коледните къщички на площад “Освобождение” може да бъде получена на телефонен номер 863 319 с код за Шумен 054 и мобилен номер 0899 12 66 96 и в Управлението на „Общински пазари“ в Шумен.

 

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама