Преасфалтираха паркинг на булевард в район "Северен" в Пловдив

14:10, 09 дек 15 25 305 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Преасфалтирането на паркинга на бул."Цар Борис ІІІ Обединител" №19-25 вече приключи и жителите на квартала ще могат да го ползват. Днес официалното му откриване направиха кметът на район "Северен" инж. Ральо Ралев и заместник-кметът Лариса Кътова.

"Паркингът бе с изключително компрометирана повърхност, а ремонтните дейности обхванаха площ от 1220 кв.м. и включиха фрезоване на старата асфалтова настилка, подсилване на основата с трошен камък, полагане на четири сантиметра плътен асфалтобетон и изграждане на четири броя нови дъждоприемни шахти. Стойността на ремонтните дейности възлиза на 33 000 лв." - сподели инж. Ральо Ралев.

Кметът на района допълни, че реконструкцията на паркинга е станала възможна благодарение на отпуснатите по предложение на кмета на община Пловдив Иван Тотев целеви средства, за което му благодарят. Парите са от общинския бюджет, предвидени са за ремонт на вътрешноквартални улици в район "Северен", уточни още инж. Ралев.

На откриването присъстваха и кметът на район "Източен" Николай Чунчуков, заместник-директорът на ОП "Градини и паркове" Басет Иса, представител на фирмата изпълнител - Илиян Златанов, служители и граждани.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама