Гласуване може да осигури на родилното отделение в Добрич ново оборудване и пелени за бебетата

16:09, 09 дек 15 25 407 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В знак на благодарност към българските родители, които се включиха в кампанията "1 пакет = 1 животоспасяваща ваксина", Pampers ще подкрепи 10 родилни отделения в България като им предостави  неонатално оборудване и пелени за новородени. По този начин Pampers  продължава своя дългосрочен план за осигуряване на още по-добра грижа за бебетата в първите дни от живота им, като дарява пелени, легълца за новородени и специални столове за родилки на родилни отделения в 10 български града.

На Facebook страницата на Pampers България всеки може да гласува за български град, чието родилно отделение иска да бъде модернизирано с помощта на Pampers. Всеки глас носи по-голям шанс  за модернизацията на едно родилно отделение.  Включете се в кампанията и вашият жест ще помогне на майки и деца в България и по цял свят, да докажем още веднъж,  че заедно можем да променим света към по-добро.

За 10 години партньорството между Pampers и UNICEF си поставя за цел сбъдването на едно-единствено желание:  да елиминира неонаталния тетанус навсякъде по света.  Благодарение на помощта на  родители от целия свят, от началото на кампанията „1 пакет = 1 животоспасяваща ваксина” приблизително 500 000 бебета са били спасени  и всяка секунда една майка и нейното бебе са получавали ваксина.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама