Кънев се чуди във Фейсбук как е издържал цяла година (видео)

16:16, 09 дек 15 / Политика 25 318 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Въпросът не е защо взех това решение днес, а как издържах една година. Това написа във Фейсбук Радан Кънев малко след оставката на правосъдния министър Христо Иванов и след като обяви, че той лично излиза в опозиция.  

"Истината е, че в името на реформаторския компромис опитах всичко. Включително неща, които не бих си представил, че мога да направя или изтърпя преди година. Не съжалявам нито за това, което опитах, нито за всичко, което разбрах. То прави борбата, която ни предстои (а борбата тепърва предстои...) много по-ясна и вътрешно обоснована. Ще е изумително тежка и много дълга. Основното, на което трябва да се научим, е търпение. И тази година беше много полезна в това отношение. ", казва още той.

Кънев обяснява на последователитеси в социалната мрежа да не очакват от утре да се излива по медиите - щялда посвети деня си на семейството си. "Не очаквайте и да наруша добрия тон. Оставам човек, който търси обединение, а не разделение. И съюзници, а не врагове.  Но и с едните, и с другите ще се срещнем скоро. При Филипи...", завършва Кънев и споделя клип на песента "Ха, ха" на Милена. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама