11 младежи ще спорят за две стажантски места в Областна администрация - Русе

16:22, 09 дек 15 25 297 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Днес, 09.12., в Зала 1 на Областна администрация – Русе се състоя подборът на кандидатите за работа в Областна администрация – Русе по Национална програма „Старт на кариерата“. Информацията съобщават от прес центъра на администрацията.

От заявилите желание двадесет (20) младежи за конкурса са се явили 11, от които 8 момичета и 3 момчета. 

Петима от младите кандидати за старт в кариерата са възпитаници на Русенски университет „Ангел Кънчев“, трима на Висше училище по агробизнес и развитие на регионите - филиал Русе и по един възпитаник на Варненски свободен университет „Черноризец Храбър“, Стопанска академия „Д. А. Ценов“ – Свищов и Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий“.

Предстои в срок до 22.12.2015 г. Агенцията по заетостта да публикува на електронната си страница, а дирекция „Бюро по труда“ – Русе на информационното си табло списъка с класиралите се кандидати за работа по НП „Старт на кариерата“.

Очаква се окончателният резултат за двамата младежи, които ще започнат 9-месечен трудов стаж в Областна администрация – Русе, да бъде известен в края на първата половина на м. януари 2016 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама