150 медала и 46 купи очакват финалистите по спортни танци за „Купа България” в Бургас

08:13, 13 дек 15 / Любопитно 25 326 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
150 медала, 46 купи, множество предметни награди и над 400 грамоти ще бъдат раздадени на финалния кръг по спортни танци за "Купа България", съобщиха от Общината. Състезанието ще се проведе днес в зала "Бойчо Брънзов" в Бургас.

Официалното откриване е от 17:00 часа. Надпреварата е част от мероприятията за отбелязване на "Бургас - Европейски град на спорта 2015". Началото е от 10:30 часа. На подиума за първата част ще излязат изгряващите звезди - деца от 6 до 13 години. Следва откритият турнир по възраст и клас.

Третата част е веднага след официалното откриване. Тя включва финалите за "Купа България" и гала вечер. Зрителите ще могат да се насладят на изпълненията на шампиони на България, както и на победители от държавни и международни турнири.

На подиума в зала "Бойчо Брънзов" ще се представят над 150 състезатели от центровете от цяла България. Сред тях са и двата наши клуба "Нефтохимик" и "Бургас - 1975".

Програмата включва стандартни и латиноамерикански танци. 20 съдии ще определят най-добрите на финалния кръг от турнира "Купа България".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама