Русенци с шанс за запис в лондонския „Метрополис”

08:49, 13 дек 15 / Култура 25 286 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Чуйте песента „Iggy Pope” от този линк докрай и „Скролетиците” имат шанс да запишат в „Метрополис” в Лондон! Трябват 300 прослушвания, за да участва на следващият етап!”.

Това съобщиха от култовата русенска група „The Scroletics” („Скролетиците”) на своята официална страница в социалната мрежа фейсбук.

Ексцентричният и винаги изненадващ фронтмен на бандата Георги, по-известен като Снокса, е изпратил песента „Iggy Pope” от последния албум на групата „5”, която вече е качена в сайта на конурса „Super Vocal Mastery 2015”. Надпреварата е организирана от „SHURE Legendary Performance”, заедно с „The Academy of Contemporary Music” и „Metropolis”.

„Аз съм пънк рокаджия от Русе, България. Моята група се нарича „The Scroletics”. Песента ни е посветена на Иги Поп и е от последния ни албум „5”. Аз пея за удоволствие, пия за пари (работя като сомелиер) и живея за моите приятели и семейство!”, споделя в сайта на конкурса.

Песента „Iggy Pope” има срок до 7 януари 2016 г. да събере 300 прослушвания, за да участва в следващата фаза. Оттам се избират 20 участници, както и 1 фаворит на публиката с най-много харесвания. От тях компетентно жури определя 5 финалисти, които печелят големите награди – пътуване до Лондон с включен майсторски клас в ACM, запис в студио „Metropolis” и др.

Междувременно бандата ще представи официално пред русенските си фенове новия си албум на 19 декември, събота, от 22 ч. в клуб „Караоке Стар”. Заедно с тях на сцената на ул. „Муткурова” 11 ще изявят и шуменците от „Пълен Минус”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама