Валентин Михов представи в Горна Оряховица автобиографичната си книга „В играта на живота”

09:57, 13 дек 15 / Спорт 25 348 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Първата си автобиографична книга „В играта на живота” представи пред горнооряховчани президентът на Професионалната футболна лига Валентин Михов, съобщиха от общинската администрация в железничарския град. Инициативата се реализира със съдействието на СБЖ – Горна Оряховица.

„Моят корен е от Темниско, играл съм на селските поляни всяко лято, станах футболист в Горна Оряховица, играх за Свищов, взех си жена от Павликени – целият ми живот е свързан с този регион и тук се чувствам в свои води. Радвам, се човещината тук се е запазила много повече отколкото в големия град. И в мое лице вие винаги ще имате съмишленик и лобист”, заяви пред Вальо Михов.

В залата на НЧ „Напредък – 1869” се бяха събрали много негови приятели от младежките му години и заедно допълваха спомените за детството в Първомайци, войнишките години в Горна Оряховица, футболните му преживелци в отбора на „Захарни заводи”.

„Бях футболист средняк, помагач, но винаги съм мислел, че човек трябва добре да познава своите възможности и да прави това, което може”, сподели Вальо Михов

Автобиографичната му книга „В играта на живота” е написана в съавторство с журналиста Георги Атанасов. „Избрах автор, който ме е критикувал най-много. Но това беше начина да разкрия всичко от себе си”, смята Михов.

Той е сигурен, че книгата ще има продължение, защото има още много истории за разказване. Авторът сподели с горнооряховските си приятели част от разказаните вече истории. За кризата, последвала паметната победа на „Парк дьо Пренс”, за проблемите в БФС, с телевизионните права и ЦСКА. След края на разговора той дълго раздава автографи на горнооряховските си приятели.

Преди да представи книгата си в НЧ „Напредък – 1869” Валентин Михов се срещна с кмета инж. Добромир Добрев и обеща, че ще лобира на най-високо ниво за горнооряховския спорт и най-вече за реконструкция на стадион „Локомотив”.

По-късно, по време на церемонията „Ряховски камъни” той получи от инж. Добрев първите два екземпляра от току-що отпечатаните календари на „Локомотив”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама