Откриват форум в подкрепа на младите във Варна

10:27, 13 дек 15 25 316 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Форум КЛЮЧ – рЕволюция  ще се проведе във Варна от 11:00 до 17:00 часа в сградата на Социалната чайна във Варна, ул. Преслав 53. Предстоящото издание на превърналия се в традиционно и очаквано събитие форум се провежда в подкрепа на младите хора и тяхното включване в каузи и инициативи в полза на обществото.

КЛЮЧ наистина е сцената на хората, които усещат себе си като носители на промяната в България. Форумът е инструмент за стимулиране на свободен обмен на идеи, работа в мрежа и гражданска активност. Той е интерактивна платформа за реализиране на организации и личности, техните каузи, пътят, който са извървели и успехите, които са постигнали.

Събитието и този път ще включва няколко петнадесетминутни представяния-послания, разпределени в два блока, които ще провокират аудиторията към размисъл и действие на всеки за неговата роля в изграждането на обществото ни, собствената отговорност, сила и призвание.

Събитието се организира от Фондация "Четиридесет и две“ и сдружение ИДЕА и с подкрепата на Фонд за партньорство с местната власт на Община Варна.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама