Варненско читалище организира благотворителен концерт

15:26, 13 дек 15 25 344 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Благотворителен концерт "Да пуснем Коледа в душите си – да бъде добрина" ще се проведе в читалище "П. Р. Славейков 1928" във Варна. Събитието ще се състои на 18 декември (петък) от 18:30 часа. Входът на концерта е 1 лев.

Децата и самодейците при Читалище "П. Р. Славейков 1928" ще представят пред жителите и гостите на район "Вл. Варненчик" един вълшебен коледен концерт, изпълнен с празнично настроение, песни и танци. На сцената над 80 талантливи читалищни деца и самодейци ще играят кръшни български хора, ще пеят български народни песни. 

Час преди началото на концерта ще стартира и благотворителен коледен базар, който се организира за пореден път от Танцов клуб "Сборенка" към читалището. От базара ще могат да се закупят коледни сувенири, лакомства и други ръчно изработени аксесоари. Като част от базара е предвидена и томбола с награди, която ще донесе много емоции на зрителите. Събраните средства от базара ще бъдат използвани за костюми на самите самодейци.

Парите от концерта ще бъдат използвани за изработка на сценични костюми. 

"Да пуснем Коледа в душите си – да бъде добрина" - това е посланието, което читалище "П. Р. Славейков 1928" отправя към всички.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама