Няма желаещи да продават сурвакници на Коледния базар в Добрич

16:03, 13 дек 15 25 345 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Само един кандидат е заявил желание да продава сурвакници на Коледния базар в центъра на Добрич, съобщиха от Община Добрич в отговор на въпрос на Topnovini.bg. Според регламента на базара, за продажба на сурвакници и/или картички са предвидени десет места от по 2 квадратни метра. До края на работната седмица обаче имаше само едно подадено заявление, което е утвърдено. Очаква се и други търговци да заявят желание за това през следващите дни.

Има една незаета къщичка за търговия. Тя, според регламента, е предвидена за един от партньорите на Общината при организирането на базара – Регионалната организация на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация. Оттам са заявили, че ще участват, но засега не са отворили, посочиха от Община Добрич. Очаква се утре това да се случи.

На базара могат да се намерят сувенири, произведения на приложните изкуства и занаяти, стъклени играчки за елха и гирлянди, производство на добричка фирма, коледна украса, мед и медни продукти, както и различни други стоки, подходящи за подарък или да внесат нотка празнично настроение у дома.

Базарът продължава до 4 януари, а от общинската администрация обясниха, че за следващата година се предвижда да бъде направена актуализация на регламента за провеждането му.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама