Агент на ЦРУ ще разследва в България убийството на посланик

22:46, 13 дек 15 / Любопитно 25 338 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
История за убийство на семейството на посланик в България, в което са замесени САЩ и „Ислямска държава“. Разследването по случая е поето от агент на ЦРУ и българска полицайка. Екшън-трилър по идеята на изпълнителния директор на филмовото студио „Forward pictures” Мартин Макариев и на сценариста Боби Захариев.

Основното финансиране идва от частни американски инвестиции, но се използва и методът краудфъндинг (много хора предоставят малки суми, бел. авт.).

В продукцията участват петима американски актьори. Един от продуцентите също е американец и има награда за най-добър филм. Неговото име все още е загадка. Останалата част от снимачния екип са българи.

Сред американските актьори са Дейвид Чокачи и Дейвид Хаселхоф, известни от "Спасители на плажа", както и вокалистът на „Годсмак“ Съли Ерна. А в главната женска роля е Луиза Григорова. Действието на екшъна се развива на територията на България, Турция и Албания.

Филмът се казва „Черни досиета“ („Black files”) и ще започне да се снима през месец април 2016 г. На екран зрителите ще могат да го гледат още през 2017 г.

За „Черни досиета“ пред СофияTopnovini.bg разказа Мартин Макариев, чието интервю може да прочетете тук.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама