Дядо Коледа пристига с бързия влак София-Плевен

08:07, 20 дек 15 25 391 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Дядо Коледа ще пристигне с бързия влак София - Плевен в 13:15 ч. на 21 декември. На плевенската гара беловласият старец ще бъде посрещнат от деца в неравностойно положение, настанени в социални домове и Центрове за настаняване от семеен тип. Това съобщиха от пресцентъра на БДЖ и уточниха, че инициативата се осъществява съвместно с „Националното сдружение на сираците в България” (НССБ).

Третият вагон от композицията на влака ще бъде празнично украсен със специални гирлянди, изработени ръчно от деца в неравностойно положение. По време на своето пътуване във влака Дядо Коледа ще се погрижи и за доброто настроение на клиентите на националния железопътен превозвач. Той ще създаде коледна атмосфера, а най-малките пътници ще получат вкусни изненади.

При пристигането на влака на плевенската жп гара Дядо Коледа ще бъде посрещнат от шестдесет деца от социалните институции в Плевен, Пордим и с. Мечка. Той ще зарадва малчуганите с различни лакомства и подаръци.

От ръководството на БДЖ са убедени, че тази коледна инициатива ще достави огромна радост на децата от социалните домове в малките населени места.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама