Организират в Сливен коледен бал „Различни, но заедно”

08:53, 20 дек 15 25 290 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Коледен бал, под наслов „Различни, но заедно”, съпътстван от благотворителна изложба-базар, организира Община Сливен на 22 декември от 14 часа в ресторант „Прего”. Проявата се провежда под патронажа на кмета на Сливен Стефан Радев.

Празникът, в който се очаква да участват близо 150 деца и младежи в неравностойно положение и техни придружители, се организира със съдействието на Младежкия дом и Инициативен комитет, съставен от фондациите „Добротолюбие” и „Регионален център за икономическо развитие”, Обществен дарителски фонд, сдружение „Св. Георги победоносец”, Обществен съвет за подкрепа на донорството, фондация „Инициатива съпричастност”, Сдружение „Блян за романтика, цветя и космос”, “Фондация за развитие на регион Сливен”.

Организаторите предвиждат забавления и дисководещ, както и специална новогодишна програма. В концертната програма ще участват Детски фолклорен ансамбъл „Българче”, Клуб по спортни танци „Сливен”, Клуб за млади поп и рок изпълнители „Ритъм”, Детска вокална група при Основно училище „Братя Миладинови”. Дядо Коледа  също е поканен на тържеството.

По време на бала, във фоайето на ресторанта ще бъде експонирана благотворителна изложба-базар с произведения на децата и младежите. Средствата от закупените творби ще бъдат пропорционално разпределени между участниците в базара.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама