Министър Василева и Димитър Николов отличиха бизнес дамите в Бургаска област

13:20, 20 дек 15 25 297 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Министърът на околната среда и водите Ивелина Василев и бургаският кмет Димитър Николов наградиха бизнес дами от цялата област. Призовете се раздават за първи път, като идеята принадлежи на женската организация на ГЕРБ в Бургаска област. Номинациите са на структурите в региона и въпреки голямата конкуренция инициаторите направиха своя труден избор.

В Бургас журито се обедини около имената на две успешни жени. Признание получи галеристът Ружа Георгиева. Изкуството и желанието да възпитава в красота е нейна основна сила. Въпреки това тя има опит и в строителния бизнес.

Вторият приз отиде при Божура Джамбазова. Дамите, които я номинираха, разкриха, че отделя част от приходите си за да помага на изоставени деца, но винаги го прави без показност и никога не търси популярност.

С наградата на Карнобат си тръгна Пенка Лафазанова. Тя ръководи голям бизнес. Хората, които я познават я определят като скромна и трудолюбива.

Десислава Иванова отнесе своя приз в Айтос. Номинацията й е била единодушна от страна на местната структура.

Следващата награда е за една лъчезарна, всеотдайна поморийка, която освен с красота впечатлява и с бърз ум. Така описват от Жени ГЕРБ победителката Веселина Гуджукова.

Грамотата за Бизнес дама за Приморско е за Живка Стоева.

„Да си жена в един все още мъжки свят не е лесна задача. Въпреки това вие сте движещата сила – с постиженията си и изобретателност правите България едно по-добро място за живот“, каза на номинираните областният лидер на Жени ГЕРБ Ева Михалева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама