Кметът на пловдивския район "Централен" награди отличените в ученически фотоконкурс

16:03, 20 дек 15 25 243 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Победителите в ученическия конкурс за фотография "Улови мига на доброто" награди кметът на пловдивския район "Централен" Георги Стаменов.

Конкурсът се организира за четвърта година от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните и е част от програмата й за превенция на насилието и агресията сред подрастващите.

Във възрастовата група 5-8 клас първа награда спечелиха Дияна Евтимова и Хаби Арифова от Национална търговска гимназия. На второ място се класира Анджела Коджаманова от ОУ "Виктория и Крикор Тютюнджиян", на трето – Михаил Маринчешки от СОУ "Никола Й. Вапцаров".

Първа награда във възрастова група 9-12 клас грабна десетокласничката от Професионалната гимназия по електротехника и електроника Ралица Костадинова. Петър Стайков от Професионалната гимназия по битова техника се класира на второ място, трета награда получи Максим Тодоров от 11 клас на ПГСАГ "Арх. Камен Петков".

Победителите получиха награди във вид на ваучери на стойност 100, 60 и 40 лева от веригата за спортни стоки. Комисията раздаде и поощрителни награди – ваучери на стойност 20 лева на всички участници със снимки в изложба в сградата на район "Централен". 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама