Близо 200 лв. събраха от Коледния базар в Хуманитарна гимназия

07:34, 22 дек 15 25 267 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Близо 200 лв. събраха учениците от Хуманитарна гимназия по време на десетия Коледен базар в училището. За 10-та поредна година възпитаниците на най-старата гимназия и техните преподаватели продаваха сладкиши, питки и баници, които приготвиха сами.

И тази година бившият преподавател Роза Мишева изненада участниците в базара със собственоръчно направена  „Веганска баница”. Бързо свършиха плодовите торти, солените и сладки кексове, както и специалитета на учениците- домашни мъфини.

На Коледния базар се продаваха и ръчно изработени сувенири, картички и играчки. Поставена беше и дарителска каса, в която желаещите можеха да пускат монети. По традиция събраните пари ще бъдат внесени в сметката на „Българската Коледа”.

С поздрав към учениците се обърна директорът на гимназията Жоржета Ангелова. Тя благодари на всички, които за поредна година се включиха в благородната инициатива.

За доброто настроение на гостите се погрижиха децата от ОДЗ „Пролет”, които зарадваха присъстващите с коледни песни. След края на базара уцениците от Хуманитарна гимназия направиха импровизирано караоке и изпълниха популярни български парчета.

Ирена Трайкова от 11 клас за пореден път впечатли с отлични гласови данни и обра овациите на публиката.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама