Пожар в цех в Бяла са гасили огнеборците

11:30, 22 дек 15 25 641 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Три сигнала за инциденти са наложили намесата на екипи от Регионалната дирекция Противопожарна безопасност и защита на населението в Русе (РДПБЗН-Русе) през изминалото денонощие, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

По сигнал за пожар в цех на фирма на улица „Кольо Фичето“ в Бяла е бил изпратен екип на пожарната в града. Това се е случило тази нощ в 00:21 часа. Запалена е била вана с масло в цеха за оксидация на метали. При инцидента няма пострадали. Нанесени са щети на ваната, на електрическата й инсталация и на хидравлична помпа.

Беленските пожарникари са изпратени и по още един сигнал – за запалено електрическо табло в къща на улица „Лагера“ в град Борово вчера в ранния следобед. При пристигането си те установили, че е нагрята вложката на електрически предпазител, който се е оказал с нестандартен патрон. При инцидента не са пострадали хора, няма и нанесени щети.

Поредният случай на запален метален контейнер в Русе, на кръстовището между булевард „Скобелев“ и улица „Борисова“, е вдигнал на крак екип от Първа пожарна. Запалването е загасено между 16:58 и 17:25 часа. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама