Благотворителен турнир “Да помогнем на Дарко” ще се проведе тази събота в Шумен

11:31, 22 дек 15 / Спорт 25 378 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Футболният коледен турнир под надслов “Да помогнем на Дарко” ще се проведе тази събота на игрищата на “Атлетик Арена”.

Надпреварата се организира за трета поредна година от Областния съвет на БФС в Шумен, а целта е да се съберат средства, необходими за продължаващото възстановяване и лечение на футболиста на “Левски” и “Шумен” Дарин Тодоров.

В турнира могат да участват отбори бе з ограничение. В момента тече записването на желаещите в офиса на ОС на БФС в зала “Младост”. Тимовете ще заплатят такса за участие, като парите ще бъдат предадени на семейството на Дарко.

Турнирът ще започне в 10,00 часа, а в 9,30 ще бъде изтеглен жребия за участие на отборите.

Дарин Тодоров се нуждае от близо 9000 щатски долара, за да може да замине за втория етап от лечението си в специализираната клиника в Анкара.

“Здравейте, приятели на Дарко. Поздравявам ви с предстоящите Коледни празници, бъдете живи и здрави, това е безценен подарък. Всички вярваме, че по Коледа се случват чудеса, те се случват и на нашето любимо момче Дарин. С всеки изминал ден резултатите от проведеното лечение в Анкара през октомври тази година, са все по-видими и все по-вълнуващи. Дарин вече прави крачки само с помощта на една патерица, а това означава, че скоро ще може и без нея. Дясната ръка също вече е абсолютно отпусната и дори има движение на пръстите на ръката му. Дарин и майка му нямат търпение да заминат за втория курс лечение в Анкара, но за да се реализира тяхната мечта апелирам за помощ към всички вас. Всеки един от нас може да избере подходящия начин за да помогне на Дарин. Живота му поднесе голямо изпитание, но той е силен, борбен и винаги усмихнат, а това е гаранция за неговия успех в тази дългогодишна борба. Моля, всеки, който има възможност да помогне за да върнем радостта от живота на Дарин и неговото семейство”, написаха във фейсбук страницата на кампанията “Да помогнем на Дарин Тодоров-Дарко да излезе отново на терена!”, близки и приятели на Дарко.

Можете да помогнете като изпратите SMS с текст DMS DARKO на номер 17 777, цена 1 лев, или като направите банков превод към дарителстката сметка:

УниКредит Булбанк

IBAN: BG31UNCR 70001519456109

BIC: UNCRBGSF

Титуляр: Дарин Тодоров

PayPal: [email protected]

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама