Огромен интерес към благотворителен базар отчетоха от пловдивския район "Северен"

13:03, 22 дек 15 / Любопитно 25 335 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С огромен интерес премина благотворителният базар, организиран със съдействието на администрацията на пловдивския район "Северен", Народно читалище "Георги Търнев", училищното настоятелство и децата от СОУ "Никола Вапцаров", похвали се кметът на района Ральо Ралев.

Базарът се проведе в читалище "Георги Търнев" и още преди официалното му откриване ученици и родители се струпаха около препълнените с предмети и лакомства маси.

Елхички, коледни курабийки и сладкиши, различни украшения, сърчица, фигури от балони, сурвачки и куп други сувенири бяха разграбени буквално за минути.

Всички средства, събрани от благотворителния базар ще бъдат оползотворени за създаване на "зелена класна стая" в двора на училището, разказаха от районната администрация.

За доброто настроение на всички децата изпълниха празнична програма – коледни песни изпяха децата от предучилищна възраст, стихове, песни и танци показаха малките трето и четвъртокласници, а мажоретките от 4 клас предизвикаха бурните аплодисменти от публиката. Петокласниците също показаха своите вокални способности.

Кулминацията на празника бе зарята, която бе осигурена от Мария Червениванова – член на училищното настоятелство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама