Условна присъда получи перверзник, налитащ на деца

13:14, 22 дек 15 25 404 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Мъж, притеснявал сексуално деца в центъра на Русе посред бял ден – в близост до шадравана пред сградата на общината и преместил се по-късно да върши подобни действия до ОУ „Иван Вазов“, получи условна присъда. Той е бил привлечен като подсъдим по обвинение в едро хулиганство.

Мъжът, който бил баща на малко дете, притеснявал чуждите през май 2015 г. Без да се притеснява от пълния с хора площад, включително и с майки с колички, безсрамникът притеснявал две деца, седнали на пейка да си приказват, като първо седнал на друга пейка срещу тях и започнал да ги гледа настоятелно, а после и съвсем открито започнал да мастурбира пред малките момичета.

Те обаче били доста умни и съобразителни и едното от тях го снимало с телефона си, за да има доказателство, а другото се обадило тел. 112, за да потърси помощ. Това не притеснило мъжа, който направо се преместил при тях и започнал да ги опипва и само острата им реакция го прогонила от мястото.

Тя обаче не го отказала да продължи с отвратителните си действия. Насочил се към ОУ „Иван Вазов“, където в двора играели малки деца. Гледайки ги, осъденият по-късно за действията си, продължил да мастурбира.

Там бил открит от полицаите, които първите две жертви на перверзника повикали. Децата оказали пълно съдействие на органите на реда, като първо проследили, в каква посока тръгва мъжа, изчакали на място идването на полицаите, а после се качили с тях в служебната им кола и в района на Професионалната гимназия по икономика го забелязали и посочили на полицейските служители. По-късно предали и снимките, които станали обект на експертиза, доказваща извършването на престъплението.

На закононарушителя, който направил пълни самопризнания, както по време на досъдебното производство, така и в съда, било наложено наказание от 1 година условно, с 4 години изпиталене срок. В мотивите към присъдата му съдията е посочил, че подсъдимият вече е започнал да се поправя, за което е допринесла и първоначалната му мярка „задържане под стража“. Той ще трябва да плати и разноските по делото.

Присъдата не е окончателна и може да се обжалва.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама