Дядо Коледа очаква децата до елхата в центъра на Добрич

15:11, 22 дек 15 25 427 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Всяко дете в Добрич може да каже лично на Дядо Коледа какъв подарък си е пожелало, както и да се снима с него. От началото на седмицата до 24-и декември, включително, добрият старец очаква децата до елхата на площад „Свобода“ между 12 и 13 часа.

На сцената на площад „Свобода“ през следващите дни ще се представят много формации от града. Днес от 17 часа там ще се състои празничният концерт на възпитаници на Артцентър „Палитра“ с артдиректор Иван Иванов, СОУ „Св. Климент Охридски“ с ръководител Милена Пеева и Студио за поп-рок певци „Сарандев“ при Общински младежки център с вокален педагог Елена Карабельова. На 23, 24, 28, 29 и 30 декември от 11 часа празничен концерт там ще изнася Духов оркестър – Добрич с диригент Стоян Монов.

Утре – 23 декември, от 17 ч. е Коледният концерт на хор и оркестър при Професионален фолклорен ансамбъл „Добруджа“ с гл. художествен ръководител Стоян Господинов и музикален ръководител Живко Желев.

В последния ден от годината на площад „Свобода“ ще се състои и общоградският празник „Сурва, сурва!” с участието на фолклорни танцови клубове  от Добрич, а вечерта от 23,45 часа ще започне общоградска празнична вечер за посрещане на Новата 2016 година.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама