Деца в неравностойно положение се включиха в коледният бал „Различни, но заедно”

17:18, 22 дек 15 25 283 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
150 деца и младежи в неравностойно положение и техни придружители участваха в коледния бал под наслов „Различни, но заедно”. Проявата се проведе под патронажа на кмета Стефан Радев и беше съпътствана от благотворителна изложба-базар. Сред гостите бе заместник областния управител Камен Костов.

Празника се организира със съдействието на Младежкия дом и Инициативен комитет, в който влизат фондациите „Добротолюбие” и „Регионален център за икономическо развитие”, Обществен дарителски фонд, сдружение „Св. Георги победоносец”, Обществен съвет за подкрепа на донорството, фондация „Инициатива съпричастност”, Сдружение „Блян за романтика, цветя и космос”, “Фондация за развитие на регион Сливен”.

В концертната програма участваха Детски фолклорен ансамбъл „Българче”, Клуб по спортни танци „Сливен”, Клуб за млади поп и рок изпълнители „Ритъм”, Детска вокална група при Основно училище „Братя Миладинови”.

В същото време беше експонирана благотворителна изложба-базар с произведения на децата и младежите. Средствата от закупените творби се разпределят разпределени между участниците в базара.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама