Зам.-кметът на Стара Загора Красимира Чахова получи почетен медал

10:00, 23 дек 15 / Спорт 25 423 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Почетен медал от министъра на младежта и спорта Красен Кралев получи лекоатлетката Красимира Чахова, новият заместник-кмет на Стара Загора.

Тя е сред участниците в старозагорския отбор на ветераните, завоювали отличия на Третите европейски мастърс игри в Ница тази година.

Красимира Чахова спечели 2 златни (в дисциплините 400 м с препятствия и 2000 м стипълчейз) и 2 сребърни (на 800 м и 1500 м гладко бягане) медала. С това приключи една изключително успешна година, в която завоюва общо 10 медала, между които и бронзов от Световно първенство.

Министър Красен Кралев отличи с почетни медали общо 18 спортисти – ветерани с отличия от Ница, както и председателя на Българската мастърс федерация Здравка Йорданова.

„Поздравявам Ви за спечелените отличия и за шампионското дълголетие, което демонстрирате. Вашите резултати и отношението Ви към спорта трябва да са пример за младото поколение. Пожелавам Ви още дълги години да защитавате името на България в престижните състезания за спортисти - ветерани“, приветства медалистите министър Кралев.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама