Микробус "Мерцедес" горя в Сливо поле

10:44, 23 дек 15 25 401 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Противопожарен автомобил от РСПБЗН – Сливо поле е бил изпратен на бул. България в Сливо поле, т.к. е бил получен сигнал за пожар в микробус „Мерцедес Спринтер”, съобщават от Областната дирекция на МВР- Русе. Най- вероятно техническа неизправност е предизвикала запалването във возилото.

По данни на водача микробусът при движението си е загубил мощност, заради което той е решил да спре на бензиностанция „Шел„ в Сливо поле. Когато вижда, че отдолу излиза дим той веднага е изкарал автомобила извън района на бензиностанцията, а служител от нея с два служебни пожарогасителя, от по 6 кг, успява своевременно да потуши огъня. Унищожена е пластмасовата кора в долната част на купето. Микробусът е спасен.

Сливополските огнеборци са гасили вчера пожар в сухи треви в землището на с. Голямо Враново. Огънят е локализиран и потушен с тупалки на площ от около 1000 кв.м. Пожарникарите са работили на мястото на произшествието за времето от 11:56 до 17:33 часа. Най- вероятно небрежно боравене с открит огън е причината за запалването.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама