"Електроразпределение" осигурява дежурни екипи за празничните дни

11:20, 23 дек 15 25 352 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
От електроразпределителната компания "ЧЕЗ" съобщиха, че захранването с ток за област Плевен е обезпечено за празничните дни. Общо 110 аварийни екипа ще се грижат за спокойствието на гражданите в Коледната и Новогодишна нощ в цялата страна, преустановяват се планираните изключвания за празниците.

От компанията напомниха, че абонатите трябва да използват разумно и отговорно електроенергията през настъпващите Коледни и новогодишни празници, за да се намали възможността за аварии и инциденти. При дълго отсъствие от дома е силно препоръчително електро уредите да се изключват от електрическите контакти.

Уредите консумират енергия дори, когато са само в режим на готовност и реално не се използват. Изключването им може да намали потреблението и месечната сметка и същевременно да помогне за предотвратяването на евентуални повреди.

На разположение на клиентите е онлайн функцията на сайта на ЧЕЗ „Планови ремонти и аварии“, където и през мобилен телефон или таблет на адрес m.cez.bg, могат да получат информация в реално време за прекъсванията на електрозахранването, както и очакваното време за неговото възстановяване.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама