Слави Трифонов предложи работа на Петър Волгин

11:36, 23 дек 15 25 440 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Слави Трифонов предложи на Петър Волгин да направи рубрика в “Шоуто на Слави”. Това стана по време на снощното предаване, където гост бе водещият на предаването “Деконструкция”, което бе свалено от ефира на БНР.

“Разбира се, аз ще ти дам да направиш рубрика в моето шоу.  Може да правиш свободно, каквото пожелаеш”, обърна се Трифонов към Волгин. “Това е много добро предложение и аз ще помисля върху него”, отговори му той.

“В България медиите почти никога не са коректив на управляващите, те са собственост на някакви хора и се движат според интересите им”, каза преди това Волгин. Според него “правителството” или “г-н Плевнелиев” е наредило на председателя на СЕМ доц. Георги Лозанов да свали предаването, “защото сме ги критикували”.

Вчера доц. Лозанов заяви, че “Деконструкция” вече няма да е в ефир, защото Волгин не спазва журналистическите стандарти и не допуска плурализъм на мненията, което е особено недопустимо в обществена медия. Според самия водещ обаче “в България има достатъчно медии, които защитават дясната идеология. Е, хубаво, има едно предаване, един водещ, който защитава други ценности и това явно се оказва страхотен проблем”. Трифонов и Волгин обаче не споменаха обвиненията, че бившият вече водещ е прокарвал прокремълски позиции.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама