Закопчаха карнобатлия, отправял закани за убийство към полицаи

11:53, 23 дек 15 25 366 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
42-годишен мъж от Карнобат е бил задържан за това, че е отправял заплахи за убийство към полицейски служители, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас. Акцията е станала вчера около 19:40 часа.

Служители от Районното управление в Карнобат са посетили частен дом, който се намира на ул. „Места” № 14 в града, за да връчат призовка на живеещия там К. М., на 42 години.

Мъжът започнал да заплашва полицаите със саморазправа и отправяйки закани за убийство, отишъл в стопанска постройка, разположена на двора, като започнал да хвърля предмети по тях. Въоръжил се с нож и тръгнал към служителите с идеята да ги нападне. Това наложило единия от полицаите да произведе предупредителни изстрели във въздуха. Въпреки яростната съпротива на К. М., той е задържан, като се е наложило ченгетата да използват физическа сила, след което са го закопчали с белезници.

Карнобатлията се оплакал от болки в десния крак, като при медицински преглед е установено, че кракът му е изкълчен. Получил е медицинска помощ и е отведен в ареста на Районно управление – Карнобат, където е задържан за срок от едно денонощие. Работата по документирането на случая продължава.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама