Деца от Сливен получиха подаръци от Коледната кампания на МВР

14:37, 23 дек 15 25 356 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За поредна година Министерството на вътрешните работи организира Коледна кампания за подпомагане на децата на служители, загинали или пострадали при изпълнение на служебния си дълг. Три деца от Сливен получиха днес за Коледа ваучери на обща стойност над 600 лева, както и сумата от 500 лева.

Днес заместник-директорът на ОДМВР-Сливен Иван Русев поздрави  децата и раздаде коледните подаръци. Всяко дете получава по 500 лева от средствата, набрани в рамките на Националната благотворителна кампания и ваучери  за пазаруване във всички магазини от веригите „Технополис” и „Практикер” на стойност 450лв. и 150лв. в магазините на „Билла”. За втора поред година своята съпричастност към кампанията засвидетелства и „Матстар” ООД. От обувната компания всяко дете получава ваучер за покупка.

„Финансовата подкрепа не е всичко, на което можете да разчитате. Знайте, че тук имате голямо семейство, което държи на вас и иска да сте весели и успешни. Вашите родители, наши колеги, дадоха живота си в името на нашата сигурност. Ние сме с вас, за да ви дадем сили да вървите напред”. С тези думи министърът на вътрешните работи се обърна към децата на загиналите и пострадали при изпълнение на служебния дълг наши колеги на коледно тържество в Академията на МВР, при старта на кампанията тази година на 17 декември.

Средствата се набират целогодишно чрез изпращане на sms на номер 1866 за абонатите на Mtel, Telenor и Vivacom или чрез гласово обаждане на 090051866 за абонатите на Vivacom. Цената на краткото съобщение е 1 лв. (без ДДС), а на гласовото обаждане - 0.99 лв. (без ДДС). Средства могат да се прeвеждат и по транзитна банкова сметка с IBAN: BG71 BNBG 9661 3000 1462 01, BIC: BNBG BGSD, Българска Народна Банка, Централно управление.

Натрупаните суми се разпределят между семействата на пострадали и загинали по време на изпълнение на служебните задължения служители от системата на МВР. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама