Четири станаха жертвите на "свинската сватба" край Якоруда

07:17, 28 дек 15 25 373 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Четири станаха жертвите на "свинската сватба" край Якоруда. Младите мъже на възраст между 30 и 40 години са починали вчера в разложката болница след ритуално колене на прасета.

Първият от тях - Вайдин Миханков е починал пред Спешния център в Якоруда. В разложката болница са издъхнали Салих Муртов и Симеон Гаджев. Снощи около 21 часа след дълга борба за живота си умира и Мустафа Юсеинов. Още двама души са настанени в МБАЛ - Благоевград. Единият от тях - Иван Неделчев изпадна в кома, а другият - Николай Неделчев е в малко по-добро здравословно състояние.

"Не знам какво стана. Събрахме се да заколим едно прасенце. После пийнахме ракия и ето какво стана", разказа пред медиите снощи Николай. Той обясни, че алкохолът е донесен от негов приятел, но не знае от къде точно го е намерил. Часове по-късно той се почувствал зле и потърсил лекарска помощ. Полицаи пристигнаха в благоевградската болница, за да разпитват Николай.

Близките на починалите също не знаят какъв е бил алкохолът, който са употребили младите мъже, нито от къде са го взели. Снощи служители на реда са иззели тубите, в които се е намирала спиртната напитка. Работата по случая продължава.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама