"Общински пазари - Разград" търси банкова институция за предоставяне на дългосрочен кредит

07:35, 28 дек 15 25 655 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Общински пазари - Разград" ЕАД търси банкова институция, която да му предостави дългосрочен кредит, става видно от сайта на Агенцията за обществени поръчки.

Дружеството е обявило открита процедура по Закона за обществените поръчки за избор на финансова институция за отпускане на кредит за реализиране на инвестиционния проект за административно – търговска сграда и рефинансиране на кредита, който възложителят ползва към момента.

Стойността на кредита за финансиране изграждането на нова административно – търговска сграда е 600 000 лв., а тази за рефинансиране на настоящ кредит е 180 000 лв.

Прогнозната стойност на обществената поръчка е 340 000 лв. без ДДС. Срокът за подаване на оферти е до 25 януари, а отварянето им е на следващия ден.

Според управителя на „Общински пазари Разград” Деяна Колева по предварителни проучвания тегленето на инвестиционния кредит може да се осъществи при гратисен период от 12 месеца. Срокът за изплащане ще е 15 години, а годишният лихвен процент - до 5 процента. Кредитът ще бъде гарантиран с ипотека на активи, включени в баланса на дружеството.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама