Четирима в болница след "свинската сватба" в Якоруда

10:32, 28 дек 15 25 373 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Четирима станаха мъжете, настанени в болница след натравянето с алкохол по време на "свинска сватба" в Якоруда. Тази нощ в МБАЛ - Благоевград са настанени още трима от гостите на празненството. Един е освободен след лекарски преглед. На другите двама  които ще бъде прелят чист спирт, съобщиха от лечебното заведение. 

Служители на Министерството на здравеопазването днес са в Якоруда, за да разследват случая. На място са и екипи на МВР, които също водят разследване. Според местни, ракията е взета от местен бизнесмен на име Тайфи. Той има цех за дървопреработка и най-вероятно е произвел спиртната напитка сам. Има съмнения, че в нея се съдържа метилов алкохол. Тайфи ще бъде разследват, а след това най-вероятно ще бъде и съден. 

В района на Якоруда витае слух, че преди няколко дни са починали още двама мъже. Съмненията са, че и те са натровени, въпреки че официалната причина за смъртта е инфарт. Районната прокуратура в Разлог е образувала досъдебно производство по случая.

И равносметката - четирима загинали и петима в болница. Припомняме, че в събота вечерта един мъж загина пред Спешния център в Якоруда. В неделя издъхнаха още трима. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама