Тодор Енчев е назначен за заместник-директор на шуменската полиция

11:54, 28 дек 15 25 686 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Тодор Енчев е временно назначен на длъжност заместник-директор на Областната дирекция на МВР /ОДМВР/- Шумен, съобщиха от пресцентъра на МВР в областния град.

Ръководният пост той заема със заповед на министъра на вътрешните работи  г-жа Румяна Бъчварова след направено предложение от директора на ОДМВР Шумен Ялчън Расим. Заповедта е в сила от днес.

Тодор Енчев постъпва в системата на МВР на 24 февруари 2003 година като разузнавач в сектор „Борба с организираната престъпност“ в РДВР- Шумен. През март 2012 година, след спечелен конкурс, заема длъжността началник сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ в ОДМВР- Шумен.

Награждаван е за постигнат отличен успех през 2003 година от декана на Факултет „Полиция“. През 2007 година е награден с колективна парична награда за задържане на престъпна група. 

Тодор Енчев е на 41 години, завършил е „Счетоводство и контрол“ в Стопанска академия „Д.А. Ценов“ – Свищов. Има успешно завършени три магистърски програми - „Счетоводство на стопански предприятия“, „Счетоводство и контрол“, с отличие е завършил „Право“ във ВУ“ Св.св. Кирил и Методий“.

Днес Тодор Енчев беше представен пред ръководния състав от директора на областната дирекция ст.комисар Ялчън Расим. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама