Традиционен коледен турнир по футбол на малки врати организираха в Ценово

13:51, 28 дек 15 / Спорт 25 536 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
През изминалите дни наградиха победителите в традиционен коледен турнир по футбол на малки врати, като на събитието присъстваха народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР - Русе Светлана Ангелова, председателят на Общински съвет – Ценово и общински ръководител на ГЕРБ Галина Георгиева. Информацията съобщават от прес центъра на партия "ГЕРБ" в града.

Турнирът се проведе на новото игрище с изкуствено покритие, находящо се в центъра на село Ценово. Купи и грамоти, парични и предметни награди получиха класиралите се на първите три места от участвалите 8 отбора, разделени в две групи. Сред тях са състезателите от заелия първо място тим с името „ Ун бесо“. Втори останаха футболистите на „Париж“, а трети – „Планета Пайнер“. Красен Василев заслужи признанието на съотборниците си и публиката, след като показа умения на най-добър вратар. Ивайло Йорданов бе определен за най - добър голмайстор. Любослав Ламбев е най - младият състезател в спортната проява по повод големия християнски празник, организирана съвместно от политическа партия ГЕРБ и Община Ценово.

„Радвам се, че този турнир с всяка изминала година привлича все повече млади футболисти не само от Ценово, но и от съседни населени места“, каза Ангелова. "Само благодарение на спорта младите хора могат да развият не само личностни качества, но чрез задружна игра и воля, насочена към една цел заедно да постигнат победата. Като народен представител давам своята пълна подкрепа за тези спортни прояви, а общината трябва да създава повече условия за практикуване на различни видове спорт чрез изграждане на необходимата инфраструктура“, добави още народният представител.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама