Започва публичното обсъждане на бюджета на Бургас за 2016 г.

17:08, 28 дек 15 25 349 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Обществените обсъждания на Бюджет 2016 с населението на кварталите и съставните селища на Бургас стартират от днес, съобщиха от Общината. Първите населени места, в които ще се дебатира финансовата рамка, са селата Миролюбово /Пенсионерски клуб/, Изворище /Читалище, 17.00 ч./, Брястовец /Читалище, 18.00 ч./ и Драганово /Читалище, 19.00 ч./.

Проектобюджетът ще бъде представен утре в читалищата на кварталите Ветрен и Банево.

Срещите с жителите на Бургас ще продължат веднага след новогодишните празнични дни. Още на 4 януари общинската администрация ще запознае гражданите от кв. Черно море и Рудник с финансовите параметри на бюджета за следващата година. 

Обсъжданията в селата Маринка, Твърдица и Извор ще бъдат на 5-ти, а на 6-ти януари - в с. Братово и с. Равнец.  На 7-ми януари проектобюджетът ще бъде представен в ТД "Долно Езерово", в ТД "Изгрев" и кв. Сарафово.  В последния делничен ден от първата седмица /08.01/ на 2016-та година обществени обсъждания ще се проведат от 18.00 часа в ТД "Възраждане" /спортна зала "Никола Станчев"/ и в читалищата на кв. Крайморие, и гр. Българово.

Финалните обществени обсъждания ще са на 11 януари. За ТД "Приморие" и ТД "Зора" те ще бъдат в 18.00 часа в залата на НХК, в ТД "Освобождение" - в Пенсионерския клуб до блок 8, а в кв. Лозово представянето на финансовата рамка ще се състои в читалището от 17.00 часа.

Кметските наместници вече са информирали жителите на съответните населени места с графика на обсъжданията по места. 

Пълният график на Обществените обсъждания за проект на Бюджет 2016 г. в съставните селища и териториалните дирекции може да видите тук: http://www.burgas.bg/bg/news/details/1/24544      

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама