Две пияни варненки бяха засечени зад волана по празниците

17:37, 28 дек 15 25 384 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Петима пияни водачи засякоха варненските полицаи в празничните дни, като най-много изловени в нетрезво състояние зад волана има на територията на IV РУП.

На Бъдни вечер полицейски патрул арестува рекордьора по най-много алкохол в кръвта, който се оказва жена. Още една представителка на нежния пол е била спипана зад волана след употреба на солидно количество спиртни напитки , сочи сводката на МВР-Варна за празничния период.

На 24 декември, при проверка от служители на Четвърто РУП в района на местност “Боровец”, е установено, че 48-годишна варненка с инициали Г.К. управлява лек автомобил “Пежо” с концентрация на алкохол в кръвта 3,19 промила.

На 25 декември, при проверка от служители на Четвърто РУП на ул. ”Народни будители” в кв. Аспарухово, е установено, че шофьорка с инициали М.Т., на 42 години от гр.Варна, управлява “Ленд Роувър” с концентрация на алкохол в кръвта 2,01 промила.

На 25 декември, при проверка от служители на Четвърто РУП на Аспарухов мост в гр.Варна, е установено, че М.И., на 41 години, от с. Гроздьово, неправоспособен, управлява “Опел Корса” с концентрация на алкохол в кръвта 1,78 промила. 

На 26 декември, при проверка от служители на Четвърто РУП в гр. Бяла, е установено, че М.И., на 48 години от гр.Бяла, управлява мотопед “Хонда” с концентрация на алкохол в кръвта 1,21 промила.

На 27 декември, при проверка от служители на сектор “Пътна полиция” на бул. ”Сливница”, е установено, че М.Д., на 38 години от гр.Варна, управлява лек автомобил “Опел Астра” с концентрация на алкохол в кръвта 2,06 промила.

Всички пияни шофьори вече са подведени под наказателна отговорност по общия ред.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама