Още трима в болница след "свинската сватба" в Якоруда

09:28, 29 дек 15 25 627 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Трима души - двама на 28-годишна възраст и един на 23 години са настанени в болницата в Благоевград със симптоми на натравяне след "свинската сватба" в Якоруда. Това съобщиха от лечебното заведение.

Един от тях е настанен в реанимацията на болницата, а другите двама се намират в Спешното отделение, където им се правят изследвания. Резултатите от тях ще са от изключителна важност, тъй като от тях зависи дали и те ще бъдат пренасочени към реанимация. Тримата младежи са пили много малко количество от ракията, купена от бизнесмена Тайфи Метльов, но вчера се почувствали зле и потърсили лекарска помощ.

Както Topnovini.bg вече писа, четирима души починаха, други петима бяха настанени в МБАЛ - Благоевград след употреба на ракия със съмнителен произход. Състоянието на пострадалите остава тежко, но животът им е извън опасност. Вчера Окръжната прокуратура в Благоевград образува досъдебно производство по случая. Днес след обед ще се гледа мярката за неотклонение на търговеца на алкохола - 46-годишният Тайфи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама