Разградчани ще посрещнат Новата година с празнична програма на централния площад

07:30, 31 дек 15 25 367 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Oбщина Разград кани всички жители и гости на града да посрещнат заедно на площад „Независимост“  Новата година, с вяра в доброто и с много настроение. Празничната програма "Заедно в Новогодишната нощ" започва в 00.30 часа на площад „Независимост”, съобщиха от общинската администрация.

За всички разградчани, избрали да бъдат под открито небе в новогодишната нощ ще пеят и танцуват изпълнителите от Капанския ансамбъл. Своя новогодишен поздрав към жителите и гостите на града ще отправи кметът д-р Валентин Василев.

Посрещането на Новата година в Исперих по традиция ще се състои пред Читалище "Съзнание 1891". Програмата ще започне в 23.30 часа, ще има много музика, почерпка и празнична заря.

Кубратчани отново са поканени на площад „Възраждане” от 11 часа днес на общоградско веселие "Новогодишна баница с късмети". Всички, които се съберат на площада ще се почерпят, ще има баница с късмети и народни хора.

Празнични посрещания на Новата 2016 година са организирани и в останалите общини в областта. Всички тържества освен много музика, хора и танци включват и празнични илюминации.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама